Aanmeldformulier Brugklassers

Ben jij klaar voor gloednieuwe editie van de Alverneese Doe Dagen? Dit jaar zijn we actief van 12 t/m 15 augustus en er staan hele bijzondere dingen te gebeuren! Voor jullie hebben we: de groene bandana’s! Deze kleur is speciaal voor de brugklassers uit Alverna of zij die eerder op de Antoniusschool hebben gezeten. Jij bent er daar één van, dus jij bent ook van harte uitgenodigd om deze bandana te proberen!

Ga je dan weer hutten bouwen, schminken, of spelletjes spelen met de kleuters? Nee! Met een groene bandana krijg je een speciaal programma waarin je minder op het terrein bent dan voorgaande jaren. Je krijgt uitdagende opdrachten en gaat spectaculaire spellen spelen.

Nu willen wij graag weten of jij denkt dat je met ons deze uitdaging aangaat. We geven je ook de kans om zelf aan te geven wat je zou willen beleven! Een gps-tocht in de middle of nowhere, een avondspel in het donker, of een speciale zeskamp met door jullie bedachte spellen? Noem maar op! We kunnen natuurlijk niet garanderen dat we jouw idee gaan uitvoeren, maar zo laten jullie ons wel zien wat jullie gave dingen vinden en daarmee kunnen wij het programma afmaken.

Ook voor jullie zijn de kosten € 24,- voor 3,5 dag plezier!

Wil je ook een Alverneese Doe Dagen shirt? Doe Dagen shirts zijn wit met op de achterzijde het logo van de Alverneese Doe Dagen. Het shirt is te bestellen door het onderstaande formulier in te vullen. De kosten voor een shirt zijn € 15,-.

Kun jij ook niet wachten? Vul het onderstaande formulier in en laat een ouder/verzorger het inschrijfgeld van € 24,- per deelnemer (en dan eventueel € 15,- voor een shirt) overmaken naar NL29 RABO 0120 1261 76 onder vermelding van jouw volledige naam. Let op: de aanmelding sluit op 12 mei 2024!

Heb je vragen over je deelname of dit formulier? Dan kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier of via alverneesedoedagen@live.nl.

Hopende op mooie dagen!

Groetjes van de werkgroep,

Bianca, Famke, Harry, Henk, Karin, Maarten, Michelle, Michiel, Myrna, Noël, Paul, Sandra, Sten en Twan