Aanmeldformulier Kinderen & ouderhulp

Zin in spel, sport, knutselen en veel plezier? Kom dan naar de Alverneese Doe Dagen!

Wanneer & waar?
Maandagmiddag 23 t/m donderdag 26 augustus 2021.(1) Dit alles gaat plaats vinden op boerderijcamping “Bij de 3 Linden”, Geitweg 2 op Alverna.

Voor wie?
Voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de Antoniusschool op Alverna, maar ook voor de kinderen die vóór 1 juni 4 jaar zijn geworden (t/m 12 jaar) en woonachtig zijn op Alverna.

Per kind € 15,- voor 3,5 dag plezier!

Wil je ook een Alverneese Doe Dagen shirt? Doe Dagen shirts zijn wit met op de achterzijde het logo van de Alverneese Doe Dagen. Op de voorkant kun je eventueel zelf je naam en groepje schrijven en/of een leuke tekening maken. Het shirt is te bestellen door het onderstaande formulier in te vullen. De kosten voor een shirt zijn €7,-

Kun jij ook niet wachten? Laat een ouder/verzorger dan onderstaand formulier invullen en het inschrijfgeld van € 15,- per kind (en eventueel € 7,- voor een shirt) overmaken naar NL29 RABO 0120 1261 76 onder vermelding van de volledige naam van het deelnemende kind.(2) Let op: de aanmelding sluit op 23 mei 2021!

Heb je vragen over je deelname of dit formulier? Dan kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier of via alverneesedoedagen@live.nl.

Hopende op mooie dagen!

Groetjes van de werkgroep,

Bianca, Famke, Harry, Jos, Karin, Maarten, Michelle, Michiel, Myrna, Niels, Paul, Sandra, Sten en Henk(1) Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kan later besloten worden dat de Alverneese Doe Dagen helaas toch niet door kunnen gaan. Hou hier rekening mee in de planning van de vakantieweek.

(2) Het betaalde bedrag zal in het geval van een annulering zo spoedig mogelijk teruggestort worden op de rekening waarmee het is betaald.