Aanmeldformulier Kinderen & ouderhulp

Heb je zin in spel, sport, knutselen en veel plezier? Kom dan naar de Alverneese Doe Dagen!

Wanneer & waar?
Maandagmiddag 12 t/m donderdag 15 augustus 2024. Dit alles gaat plaats vinden op boerderijcamping Bij de 3 Linden, Geitweg 2 op Alverna.

Voor wie?
Voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de Antoniusschool op Alverna, maar ook voor de kinderen die vóór 1 september 4 jaar zijn geworden (t/m 12 jaar) en woonachtig zijn op Alverna.

Per kind € 24,- voor 3,5 dag plezier!

Wil je ook een Alverneese Doe Dagen shirt? Doe Dagen shirts zijn wit met op de achterzijde het logo van de Alverneese Doe Dagen. Op de voorkant kun je eventueel zelf je naam en groepje schrijven en/of een leuke tekening maken. Het shirt is direct te bestellen bij je aanmelding. De kosten voor een shirt zijn € 15,-.

Kun jij ook niet wachten? Laat een ouder/verzorger dan onderstaand formulier invullen en het inschrijfgeld van € 24,- per kind (en eventueel € 15,- voor een shirt) overmaken naar NL29 RABO 0120 1261 76 onder vermelding van de volledige naam van het deelnemende kind. Let op: de aanmelding sluit na 12 mei 2024!

Heb je vragen over je deelname of dit formulier? Dan kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier of via alverneesedoedagen@live.nl.

Hopende op mooie dagen!

Groetjes van de werkgroep,

Bianca, Famke, Harry, Henk, Karin, Maarten, Michelle, Michiel, Myrna, Noël, Paul, Sandra, Sten en Twan

Bij de Alverneese Doe Dagen organiseren we sporten, spellen en activiteiten op basis van de leeftijd van de kinderen. Ze krijgen een kleur bandana die past bij die leeftijd (rood = groep 1 & 2, oranje = groep 3 & 4, geel = groep 5 & 6, blauw = groep 7 & 8, groen = brugklas). Hier speelt de unit of het cluster dat eventueel op school bestaat geen rol in, dus we willen je vragen om bij de onderstaande vraag alleen namen in te vullen van kinderen die in hetzelfde leerjaar zitten. Zo is de kans groter dat we kinderen ook echt bij elkaar in het groepje kunnen plaatsen.

Heb je onderstaande vragen al bij een ander kind ingevuld? Dan kun je onderstaande vragen leeg laten.