Het complete informatieboekje 2017

Boekje 2017
PDF – 847.1 KB 144 downloads

Fiets

Met de kinderen die in het “centrum” van Alverna wonen, willen we gezamenlijk fietsen vanaf het grasveld bij de Groenewoudseweg, onder begeleiding van groepsleiding, via de Vendam naar de Geitweg. We verzamelen om 09:15 uur. Indien ouders de kinderen zelf weg willen brengen, dan kunnen zij gezellig mee fietsen met de gehele groep. We vertrekken om 16.00 uur vanaf het terrein aan de Geitweg weer naar de Groenewoudseweg, waar we dan rond 16:30 uur weer aan zullen komen.

Woon je in het buitengebied? Dan kun je rechtstreeks naar het terrein komen. Woon je niet in het buitengebied, maar ga je toch rechtstreeks, geef dit dan door (Sandra: 06-10712982), zodat wij weten hoe de kinderen komen.

Maar voor iedereen geldt: kom zoveel mogelijk met de fiets naar de Alverneese Doe Dagen. Zo kun je gemakkelijk mee met alle activiteiten.

Eten & drinken

We lunchen tussen de middag gezamenlijk op het terrein. De kinderen nemen een gevulde lunchtrommel mee. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Dat hoeft dus NIET meegenomen te worden.

Afmelden

Wanneer je kind een dag, bijvoorbeeld wegens ziekte, niet naar de Doe Dagen komt, dan graag je kind afmelden bij Sandra (06-10712982).