Thema 2024: Ruimte zat

Gepubliceerd op 28 juni 2024 om 17:22

Vandaag ontvingen alle kinderen die zichzelf hebben aangemeld de officiële uitnodiging voor de Alverneese Doe Dagen 2024. Dit jaar kwam deze in de vorm van een ruimtewezen, waarbij de astronauten in spe een bijzondere poster konden vinden... 👽

✏️ Op de achterkant van deze poster stond een persoonlijke boodschap geschreven:

Hoi! Als je dit leest, dan heb je mijn poster gevonden. Gaaf, hè? Ik ben zelf een echte raket aan het bouwen en die ga ik op donderdag 15 augustus naar de maan schieten. Ben jij erbij? Vergeet ook zeker niet om je vrienden en familie mee te nemen,  die willen dit zeker niet missen!

Oh, en wil je graag komen helpen bouwen? Dat kan! Dan zie ik je graag bij de Alverneese Doe Dagen, van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus. Dan ga ik ook de laatste hand leggen aan mijn raket. Alle informatie over het programma vind je op de website. Groetjes en tot snel!!!

Misschien roept dit meer vragen op dan antwoorden, maar het lijkt erop dat we een ruimtereis gaan maken! 🚀 Kunnen jullie ook niet wachten tot we gaan vertrekken?

👕 Nog even dit: een aantal T-shirts waren niet op tijd binnen, dus deze zaten nog niet bij de uitnodigingen. Deze zullen op een later moment uitgedeeld worden aan de kinderen die ook een T-shirt van de Alverneese Doe Dagen hebben besteld.

De uitnodiging

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.