Inschrijvingen Alverneese Doe Dagen 2021 geopend!

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 09:00

We zijn er weer! Hoe deze zomer er precies uit gaat zien is natuurlijk nog onzeker, maar wij hebben er wel vertrouwen in dat we op een veilige manier de Alverneese Doe Dagen kunnen organiseren. Of er veel zal veranderen in verband met de maatregelen is nog even onduidelijk, maar we horen nu al graag wie er mee wil doen.

Wanneer & waar?
Maandagmiddag 23 t/m donderdag 26 augustus 2021.(1) Dit alles gaat plaats vinden op boerderijcamping “Bij de 3 Linden”, Geitweg 2 op Alverna.

Voor wie?
Voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de Antoniusschool op Alverna, maar ook voor de kinderen die vóór 1 juni 4 jaar zijn geworden (t/m 12 jaar) en woonachtig zijn op Alverna.

Per kind € 15,- voor 3,5 dag plezier!

Ook brugklassers en leiding kunnen zich weer aanmelden voor de komende editie!

Ouderhulp
Ouderhulp is ook altijd welkom bij de Alverneese Doe Dagen, en dat voor de meest uiteenlopende zaken. B
ij de aanmelding van je kinderen kun je meteen aangeven of jij als ouder kan en wil ondersteunen.  Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe WhatsApp verzendlijst, die we gebruiken als er voorafgaand aan de Alverneese Doe Dagen al wat moet gebeuren. Extra spannend dus!

Wij zijn je alvast heel dankboor voor je hulp! Let op: aanmelden kan nog t/m 23 mei via de aanmeldformulieren.

(1) Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kan later besloten worden dat de Alverneese Doe Dagen helaas toch niet door kunnen gaan. Hou hier rekening mee in de planning van de vakantieweek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.