COVID-19 Update #4: Alverneese Doe Dagen 2021

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 22:36

Ondanks dat we dit jaar niets liever doen dan sterker terugkeren met de Alverneese Doe Dagen, begint de realiteit ons langzaam in te halen. We hadden goede hoop dat we eind augustus weer konden knallen, maar de hoge besmettingscijfers en de geldende maatregelen maken het voor ons lastig om knopen door te hakken.

Momenteel zijn we, samen met de gemeente, druk aan het kijken hoe we toch in week 34 een nieuwe editie op touw kunnen zetten (de rangers, wiens brief de kinderen inmiddels ontvangen hebben, hebben onze hulp namelijk ook echt nodig!). Omdat op dit moment de veiligheidsmaatregelen nog niet bekend zijn, kunnen we helaas nog niks garanderen.

We willen daarom in elk geval aan alle ouders vragen om rekening te houden met het volgende:

  • Het is mogelijk dat de Alverneese Doe Dagen 2021 gedeeltelijk of in zijn geheel niet door kunnen gaan. Ga er dus niet vanuit dat uw kind van huis is op alle aangekondigde momenten, maar zorg dat deze ten alle tijden thuis kan blijven of dat er oppas is.
  • Mochten de Alverneese Doe Dagen in zijn geheel niet doorgaan, dan krijgt u de keuze om het inschrijfgeld retour te ontvangen of om de Alverneese Doe Dagen te steunen.
  • Afhankelijk van de maatregelen is het mogelijk dat we van iedereen (deelnemers, leiding, hulp(ouders) en werkgroep) die 13 jaar of ouder is en die niet volledig gevaccineerd is een negatief testbewijs vragen bij binnenkomst, of dat we zelf een testfaciliteit hebben.
  • Als je hebt opgegeven dat je komt helpen, dan kun je ervan uitgaan dat we je inplannen op het opgegeven moment. Wegens de maatregelen kan het voorkomen dat we je later afbellen.

We beseffen ons heel goed dat dat dit bericht vragen oproept. We drukken jullie graag op het hart dat wij op de meeste vragen nu ook geen antwoord hebben en dat we gaan proberen om in week 32/begin week 33 een definitief programma aan te kondigen. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan zijn we te bereiken middels ons contactformulier.

Groet van de werkgroep, en blijf gezond,

Bianca, Famke, Harry, Henk, Jos, Karin, Maarten, Michelle, Michiel, Myrna, Niels, Paul, Sandra, Sten en Twan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.