Stem op Stichting Alverneese Doe Dagen bij de Rabo ClubSupport campagne 2021

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 07:00

Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo ClubSupport campagne! Lees hieronder waarom én hoe jij als lid van de Rabobank ons kan steunen.

De Alverneese Doe Dagen zijn de leukste dagen op Alverna! Tijdens dé kindervakantieweek van het dorp gaat de lokale jeugd aan de slag met allerlei leuke activiteiten die in het teken staan van sport, spel en het bouwen van een eigen hut.

Ons doel

De Alverneese Doe Dagen staan elk jaar in het teken van een thema. Passend bij die thema's worden er (soms wel hele) vreemde figuren uitgenodigd die samen met de kinderen nieuwe dingen ontdekken en zo een spetterende week neerzetten. Om dit nog professioneler te maken, zijn we op zoek naar nieuwe geluidsapparatuur voor op het podium (zoals boxen). De opbrengst van de Rabo ClubSupport campagne zal dit jaar daaraan besteed worden.

Vorig jaar

Het geld dat dit jaar opgehaald gaat worden met Rabo ClubSupport zal gaan naar nieuwe grote tenten. Deze zijn nodig voor vaste activiteiten als schminken, knutselen en timmeren. Onze huidige tenten gaan al vanaf het begin van de doe dagen mee (12 jaar) en sommige zijn aan vervanging toe. Door het aanbieden van het kosteloze ‘corona-alternatief’ de Alverneese Avonturen afgelopen zomer, is wat extra budget om de tenten dit jaar te kunnen vervangen zeer welkom.

Kijk snel op rabobank.nl/clubsupport om te zien hoe jij op ons kunt steunen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.